85 km voor de strijd tegen corona wereldwijd

Aller à actions.vivasalud.be

85 km voor de strijd tegen corona wereldwijd

Karel Vissers
390 de 16 personnes
Karel Vissers

Op 19 en 20 september wandel ik 85 kilometer voor het goede doel. De tocht gaat van Antwerpen door Schoten, Schilde, Pulderbos, Poederlee, Herentals, Olen, Tongerlo, Westerlo, Bergom, Blauberg, Averbode en Zichem naar Scherpenheuvel. 85 kilometer: een heel sociale “distance”, want de bedoeling is ook om geld in te zamelen voor een goed doel. De strijd tegen corona is immers nog niet gestreden. Viva Salud is vastbesloten om samen met haar partnerorganisaties de oorzaken van de gezondheidscrisis aan te pakken. Dat doen ze door mensen te organiseren in de strijd voor een gezond en rechtvaardig beleid: een werk van lange adem.

Hier kan je deze inspanning steunen met een gift aan Viva Salud. Zo help je de strijd tegen corona wereldwijd, en bouw je mee aan sterke publieke gezondheidssystemen in alle hoeken van de wereld. Dat is vandaag, meer dan ooit, nodig.

Bedankt!

P.S. giften vanaf €40 geven recht op een fiscaal attest (je krijgt dit jaar uitzonderlijk 60% terug via je belastingen, als gevolg van een beslissing van het kernkabinet)

Qui soutient cette action?